2013. március 15. 20:34 Sandor Koczkas írta,

Dr Koczkás Sándor ügyvéd úr!
 
 
Tisztelt Ügyvéd úr!
 
2013.03.13.-án kelt 19/372.Ü-1-50/2010 számú levele, melyet Balatonkenese Önkormányzat megbízásából Szőnyi Péter úrnak, illetve nekem küldött mélyen megdöbbentett. 
Tájékoztatom, hogy a levelében hiányolt megállapodás tervezetet a MÁV Zrt részéről a lenti e-mailben 2012.december hó 20.-án megküldtük Polgármester úr, illetve Gajdos Béla úr részére, kérve, hogy 2013.év elejére az Önkormányzat részéről jelöljenek ki egy időpontot, mely időpontban Ön, illetve a MÁV ZRt jogi képviselői bevonásával a megállapodás tervezete, illetve a problémák áttárgyalhatók.Ezen időpont kijelölésére - többszöri felkérésünk ellenére - sajnos mind a mai napig került sor.
 
Tárgyban küldött korábbi e-mailemet, s a mellékleteként küldött MÁV Zrt által összeállított - részben az Ön korábbi véleményét is magába foglaló - megállapodás tervezetet Önnek is megküldöm, remélve azt, hogy a probléma egyeztetésére, illetve megoldására - az Önök által megjelölt időpontban - rövid időn belül sor kerülhet!
 
Az egyeztetés időpontjának megadásánál kérem szíveskedjék figyelembe venni azt, hogy a MÁV tárgyalói több helyszínről érkeznek, ezért a tervezett időpontot minimum 8 nappal a tárgyalási időpont előtt szíveskedjenek részemre megadni!
 
Tisztelettel:
Udvarhelyi András
Központvezető
MÁV Zrt Műszaki Lebonyolítás
Területi Mérnöki Központ
9700 Szombathely, Széll Kálmán u.2.
Mobil:06-30-9791-550
 
________________________________
From: Udvarhelyi András
Sent: Thursday, December 20, 2012 9:50 AM
To: Tömör István (hivatal@balatonkenese.hu)
Cc: Vizi Zsolt; Szőnyi Péter; Sztrányay György; Zeley Viktória; Lenkovics Judit dr.; 'gajdos.bela@balatonkenese.hu'; Dérfai Andrásné; Tarján Ferenc
Subject: Bakarattya MÁV-Ök megállapodás ügyvédi kiegészítés.
Importance: High
 
Tisztelt Polgármester Úr!
Kedves István!
 
Az Önkormányzatot képviselő ügyvég úr bejegyzéseit tartalmazó megállapodás tervezetét a MÁV Zrt Jogi Igazgatóságára véleményezés céljából megküldtem. A jogász kollégáink az anyagot átvizsgálták, részben átalakították. A javított anyagot szíves tájékoztatás céljából csatoltan megküldöm. Több pont, illetve bejegyzés vonatkozásában viszont azt kérik, hogy az ügyvéd úr a tervezetet szövegszerű javaslatokkal egészítse ki, mert a megállapodás csak így véglegesíthető, így értelmezhető.
 
Az ügymenet gyorsítása érdekében javaslatom az, hogy jövő év elején egy közös megbeszélés keretében üljünk tárgyalóasztal mellé, s a jogász kollégáink közreműködésével közösen ott próbáljunk egy olyan megállapodást megfogalmazni, mely mindkét fél érdekeinek megfelel.
 
A tárgyalás időpontját 2013. január elején javaslom egyeztetni! Kérem javaslatom szíves mérlegelését, elfogadását!
 
A végleges helyreállítás megvalósítása során 2012.-ben nyújtott segítséget ez úton megköszönöm. Magam, és Kollégáim nevében Neked, illetve a Hivatal valamennyi dolgozójának Békés Karácsonyt, s Boldog Új Esztendőt kívánok!
 
Üdvözlettel:
 
Udvarhelyi András
Központvezető
MÁV Zrt Műszaki Lebonyolítás
Területi Mérnöki Központ
9700 Szombathely, Széll Kálmán u.2.
Mobil:06/30-9791-550 

--